Kundrekommendationer

Jag gjorde mitt rökstopp 24/5 och är fortfararande rökfri 8v imorgon. Har försökt massor av gånger förut men blivit så deprimerad och tyckt att livet inte var värt utan cigaretter och det har jag sluppit den här gången.

Det bästa beslutet jag tagit i mitt liv var att genomgå laserterapi för att sluta röka. Enkel och prisvärd behandling för att slippa abstinens och röksug = lyckat resultat.

Jag var rökare i 44 år men hittade annonsen om att sluta röka med laserterapi, nu efter 3 månader så är jag fortfarande rökfri! Hade jag vetat om denna metod tidigare hade jag gjort detta för längesen. Nu rekommenderar jag laserterapi till alla jag känner och inte känner!

Efter att ha varit storrökare i mer än 40 år gjorde jag en behandling hos er. Det var min svåger i Tyskland som rekommenderade metoden. Jag har nu varit rökfri i 2 år och fortsätter rekommendera er för personer som vill sluta röka.

Snuset var en så stor del av mig att jag tvekade på om jag verkligen skulle kunna sluta men nu har det gått ett år snart. Tack för hjälpen.

Jag vann en behandling för nikotin avvänjning.

Så den 5/4 -2018 var jag hos Rosmarie. Väldigt förväntansfull o lite nervös. Jag har alltså rökt i nästan 38 år. Var utan någon kortare period men aldrig varit nikotin fri. Hade väl lite svårt att tro på detta men jag måste genast erkänna att jag hade fel.
Det har gått mycket bra o gjorde en behandling till efter helgen. Kan tillägga att jag är en beroende person som har levt i många olika tunga missbruk. Så därför så tog jag två behandlingar för att få det lite lättare.
Det har nu gått 18 dagar o jag är väldigt sällan lite röksugen. Inget jag inte kan hantera.
Jag är enormt tacksam för denna behandling för som detta känns kommer det att hålla i längden. Kan bara säga att jag rekommenderar den varmt .

Mvh Ann Christine Hagenström

Var hos Rosemarie och fick behandling mot rökning. Kanon har varit rökfri sedan januari och känner inget sug. Det bästa är också att man har ett gratis återbesök inom ett år vid behov. Rosemarie väldigt trevlig och duktig . Kan verkligen rekommendera detta/ Mariette Engström

Kristina Kicki Danielsson  rekommenderar Din laserterapeut Förändringspartner/ Relief. Nikotinfri.

15 maj -2019 kl. 07:49Har precis gjort behandling mot sötsuget o är så glad , känner inget sug efter ngt sött alls , så skönt o underbart ,kan verkligen rekommendera detta o rosmarie är en liten pärla 🙏🥰

Johan Åkersson har recenserat Din laserterapeut Förändringspartner/ Relief. Nikotinfri – 5 stjärna
25 februari 2018Jag är väldigt kritisk och tror egentligen inte på att man kan hjälpa någon med att lysa med en laser. Jag är dock inte sämre människa än att jag kan ändra mig och tala om att jag hade fel. Jag har snusat i 23 år och jag har provat sluta vid andra tillfällen och misslyckats. Många delar att kämpa emot men efter denna behandlingen slipper jag kämpa emot suget. Har inte känt det en sekund och det har nu gått 6 dagar sedan behandlingen och jag snusade nästan 2 dosor lös om dagen!!. Det vardagliga och rutinen kring snusandet är ju kvar men är betydligt lättare att hantera bara detta. Har läst lite kring behandlingen och man hör att man måste tro på sådana metoder. Jag är ett levande bevis på att så inte är fallet. Jag var kritisk innan och kritisk när jag gick därifrån men faktum kvarstår att jag inte känner något sug/abstinens efter 6 dagar och mår toppen!. Det är långt från över med många prövningar kvar men blir det inte värre än så här är det ingen match!Tack Rose-Mari Larsson.
Rekommenderar Din laserterapeut Förändringspartner/ Relief. Nikotinfri.

5 oktober 2018Jag har nu varit nikotinfria en vecka efter min laserbehandling. Det känns jättebra! Har inget direkt sug efter nikotin. Känner oxå ett lugn i kroppen efter behandlingen som jag inte tidigare upplevt. Jag är mer än nöjd och rekommenderar detta till alla som funderar på att lägga av med sitt nikotin beroende./Martin Grahn

2018-06-04 Så fantastiskt, fyra dagar utan nikotin inte heller något sug eller abstinens! Ett fint möte med Dig Rose-Mari som gav ett så professionellt intryck och som fick mig att verkligen tro på att det fungerar. Ännu en gång ett stort Tack !

Amelie Tunnerstedt

Tillägg  2019-06-04

Jag  firar idag 1 år som rökfri