Kundrekommendationer

2019-08-22

Jag va hos dig för att bli rökfri och jag har  sedan dess varit rökfri och detta bara med 1 behandling.

Jag vill taka dig för ditt fina bemötande och hjälpen till mitt nya friska nikotinfria liv.

Jag kan varmt rekommendera denna behandling. / M.H 

2020-08-13

Hej bästa Rose-Mari.

Idag är det 1 år sedan jag slutade röka som INTE hade gått utan din hjälp.

Tack !!! M.W.

2020-09-25

Hej Rose-Mari 

Idag är det våran 2 årsdag .Jag och min man tackar för din hjälp. Rökfria har inte tagit ett bloss någon av oss,

Ha det så bra för det har vi /T+H/ 

2020-09-16

Tack snälla du för att du har hjälpt mig med att sluta röka.

jag har fått en djupsömn vilket gör att jag sover bättre  och stressa mindre.

Tack från Mia. 

Jag vann en behandling för nikotin avvänjning.

Den 5/4 -2018

Var jag hos Rose-Marie. Väldigt förväntansfull o lite nervös.

Jag har rökt i nästan 38 år., har varit  utan cigaretter någon kortare period men aldrig varit nikotin fri. Jag hade väl lite svårt att tro på detta men jag måste genast erkänna att jag hade fel.
Det har gått mycket bra o  jag gjorde en behandling till efter helgen.

Jag kan tillägga att jag är en beroende person som har levt i många olika tunga missbruk. Så därför så tog jag två behandlingar för att få det lite lättare.
Det har nu gått 18 dagar o jag är väldigt sällan lite röksugen. Inget jag inte kan hantera.
Jag är enormt tacksam för denna behandling för som detta känns kommer det att hålla i längden. Kan bara säga att jag rekommenderar den varmt .

Mvh Ann Christine Hagenström

Jag rekommenderar Din laserterapeut Förändringspartner,

16 maj- 2019  kl. 19:09ar hos Rose-Marie och fick behandling mot rökning. Kanon , Jag har varit rökfri sedan januari och känner inget sug. Det bästa är också att man har ett gratis återbesök inom ett år vid behov. Rose.Marie är väldigt trevlig och duktig .Jag kan verkligen rekommendera detta/ Mariette Engström

Kristina Kicki Danielsson  rekommenderar Din laserterapeut Förändringspartner
15 maj -2019 kl. 07:49Har precis gjort behandling mot sötsuget o är så glad , känner inget sug efter ngt sött alls , så skönt o underbart.
Jag kan verkligen rekommendera detta o Rose-Marie är en liten pärla 🙏🥰
Johan Åkersson har recenserat Din laserterapeut Förändringspartner– 
25 februari 2018Jag är väldigt kritisk och tror egentligen inte på att man kan hjälpa någon med att lysa med en laser.
Jag är dock inte sämre människa än att jag kan ändra mig och tala om att jag hade fel. Jag har snusat i 23 år och jag har provat sluta vid andra tillfällen och misslyckats. Många delar att kämpa emot men efter denna behandlingen slipper jag kämpa emot suget. Har inte känt det en sekund och det har nu gått 6 dagar sedan behandlingen och jag snusade nästan 2 dosor lös om dagen!!. Det vardagliga och rutinen kring snusandet är ju kvar men är betydligt lättare att hantera bara detta.
Har läst lite kring behandlingen och man hör att man måste tro på sådana metoder. Jag är ett levande bevis på att så inte är fallet. Jag var kritisk innan och kritisk när jag gick därifrån men faktum kvarstår att jag inte känner något sug/abstinens efter 6 dagar och mår toppen!.
Det är långt från över med många prövningar kvar men blir det inte värre än så här är det ingen match!Tack Rose-Mari Larsson.
Rekommenderar Din laserterapeut Förändringspartner 

5 oktober 2018Jag har nu varit nikotinfria i en vecka efter min laserbehandling. Det känns jättebra! Jag har inget direkt sug efter nikotin. jag känner oxå ett lugn i kroppen efter behandlingen som jag inte tidigare upplevt. Jag är mer än nöjd och  jag kan rekommenderar detta till alla som funderar på att lägga av med sitt nikotin beroende./Martin Grahn

2018-06-04

Så fantastiskt, fyra dagar utan nikotin inte heller något sug eller abstinens! Ett fint möte med Dig Rose-Mari som gav ett så professionellt intryck och som fick mig att verkligen tro på att det fungerar. Ännu en gång ett stort Tack !

Amelie Tunnerstedt

Tillägg  2019-06-04

Jag  firar idag 1 år som rökfri

28/9-2020

Hej Rose-Mari 

Jag vill bara ge dig en uppdatering, jag har inte tagit ett bloss sedan jag va hos dig den 30/4.2020.Sötsuget har varit jobbigt ibland men inte så ofta längre, Jag har nu börjat med vattengympa 2 ggr/v och vikten har stannat upp och jag står still. 

Tack för att du finns /M.C