070 828 09 59

Kalmar

Norra vägen 16
Lördag-Söndag
Jämna v: 10:00 – 17:00

Karlskrona

Ronnebygatan 49
Lördag-Söndag
Ojämna v: 10:00 – 17:00

Vad Är Laser- behandling?

Förändringspartner-Made-By-Zeus-Design.se-Sweden

I behandlingar använder jag en laserpenna som ger ett centrerat ljus och dessa ljusvågor stimulera igång kroppens egen läkande förmåga. Metoden har använts sedan 1960-talet och det finns runt 4000 publicerade studier på både celler, djur och människa. Jag utför laserbehandling mot specifika punkter på kroppen och denna metod kan också kallas för ljusakupunktur, vilket kan liknas med akupunktur fast med ljus. I de behandlingar som jag erbjuder använder jag en terapeutisk laserpenna som ger ifrån sig ett centrerat ljus. Jag stimulera på olika punkter på kroppen och punkterna variera beroende på vilken behandling som jag utför. Alla behandlingar är helt smärtfria och du får en behaglig och avslappnade stund som ger dig en behaglighet av lugn och ro som kan sitta i resten av dagen.

Frågor & Svar

Vad används lasern för?

Laserbehandling kan användas inom många områden. Jag använder det ett fantastiskt och effektivt hjälpmedel för att hjälpa personer att få ett hälsosammare liv.

Detta genom att hjälpa kroppen själv att öka upp produktionen av de ämnen  i kroppen som behövs för att få ett balanserat mående i samband med förändringar och utrensning av gifter och restprodukter ur kroppen.

Hur känns det?

När lasern nuddar huden så känner de flesta ingenting alls medans vissa kan beskriva det som en pirrande och värmande känsla. Det är dock helt smärtfritt och ger vanligtvis en behagligt avslappnande effekt.

Hur är det så effektivt?

När lasern används på kroppens olika punkter så skickar ljusstrålarna energi till olika inre organ i kroppen. Som b.la ger följande effekter; Aktivera kroppens egna läknings kraft på olika vis och ökar upp endorfinproduktionen i kroppen och förstärker upp immunförsvaret m.m.

Behandlingar

Nikotinavvänjning

Minimera beroende

Viktminskning

Stress reducerande

Coachande samtal

Smärtproblematik

Nadabehandling