070 828 09 59

Kalmar

Norra vägen 16
Lördag-Söndag
Jämna v: 10:00 – 17:00

Karlskrona

Ronnebygatan 49
Lördag-Söndag
Ojämna v: 10:00 – 17:00

Priser

Förändringspartner-Made-By-Zeus-Design.se-Sweden
Balans-Made-By-Zeus-Design.se-Sweden

Omdömen

//M.H

Jag va hos dig för att bli rökfri och jag har sedan dess varit rökfri och detta bara med 1 behandling. Jag vill taka dig för ditt fina bemötande och hjälpen till mitt nya friska nikotinfria liv. Jag kan varmt rekommendera denna behandling.

//Mia

Tack snälla du för att du har hjälpt mig med att sluta röka. jag har fått en djupsömn vilket gör att jag sover bättre och stressa mindre. Tack

Paketerbjudande

Hos mig kan du känna dig trygg under alla behandlingar. Jag har över 5 års erfarenhet inom yrket och utför alla behandlingar med stolthet.

Det lilla paketet

Fyra behandlingar med laserbehandling med samtal. I samtalet ingår kartläggning av dina kost vanor och vi lägger upp dina mål och gör uppföljningar av dina planerade mål. Behandlingstiden är 60-75 minuter. Behandlingar bör göras inom 3 till 4 veckor.

Paketpris: 3000:-

Det stora paketet

Åtta behandlingar med laserbehandling med samtal. I samtalet ingår kartläggning av dina kost och motionsvanor, vi lägger upp dina mål och gör uppföljningar av dina planerade mål. Behandlingstiden är 60 -75 minuter. Behandlingar bör göras inom 4-6 veckor.

Paketpris: 6000:-

Samtals coaching

Behöver du hjälp och vägledning genom livets krokiga snår? Önskar du en förändring men har svårt att hitta vägen dit? Tillsammans kan vi reflektera över din livssituation och hitta olika lösning som du kan känna dig bekväm i att använda.

Pris 700:-/ 60 minuter

Laserbehandling för smärtor

Jag erbjuder laser behandlar för olika smärtproblematik ex besvär i rygg och nacke, stukningar, idrottsskador, hälsporre och tinnitus.

Pris 850:- 1.a besöket ingår Anamnes. Undersökning och behandling
Pris från 650:- 2 :a besöket – ingår undersökning och behandling

NADA-akupunktur

NADA-akupunktur är en etablerad behandlingsform som bland annat används i psykiatrisk vård och beroendevård. Effekterna är förbättrad sömn, mindre oro, ångest och stress samt minskad smärta.

Pris 550:-

Pristabell