Tjänster

En information om hur de olika  behandlingarna går till väga.

 

Nikotinavväjning.

Vänder sig  till dig som är rökare, snusare eller till dig som har fastnat i ett nikotinhjälpmedel och vill bli nikotinfri. Behandlingen sätter igång kroppens egna produktion av endorfiner vilket bl.a  minimera eller tar bort nikotinsuget och abstinensbesvären  och nikotinavslutet bli lättare att hantera.

Du får också en behandling som minimera sockerssug och viktuppgång  som är mycket vanligt  att få när man slutar med nikotin.

Vi är alla olika mottagliga  för behandlingar  och  en vi hantera  samma situation olika,  vilket gör att det behövs olika  antal behandlingar för att uppnår samma resultat  som av en behandling. Detta gör att de flesta personer  bara behöver 1 behandling för att uppnå ett önskat resultat och några personer behöver två behandlingar för att uppnå samma effekt.

Utifrån detta så anger jag  1  behandling  för att bli nikotinfri och 2 behandlingar  vid behov och detta är något som du som kund själv känner och avgör vilket som är ditt behov av behandlingen.

Stressreducerande behandling.

Vänder sig till dig som  upplever negativ stress i vardagen eller  i arbetslivet eller har fått  utmattningssymtom/syndrom.

Behandlingen gör bl.a  att obalansen i kroppen balanseras upp och ökar upp  endorfinproduktionen  som kan ger bättre sömn,  en känsla av lugn och välbefinnande i både kropp och själ.

Immunförsvaret förstärks vilket bl.a gör att syreupptaget i blodet förbättras och andningen och cirkulationen kommer att bli bättre och aktivera kroppens egna  läknings kraft som gör att smärtorna mildras.

De flesta kunderna går från behandlingen och upplever att de känner sig mycket lugnare och behagligare inombords.

Väljer du ett behandlingspaket så gör vi  tillsammans upp ett program där vi går igenom hur din livssituation ser ut.  Du får tips och råd som du får träna på tills nästa behandlingstillfälle, och jag följer upp dig kontinuerligt under behandlingstiden.

Behandlingen mot sötsug /beroende 

Vänder sig till dig som har fastnat i ett sockerberoende som påverkar  din hälsa och vardag.

Att minska på sockret kan dock vara lättare sagt än gjort. När vi äter socker utsöndras nämligen må bra-hormonerna endorfin och dopamin, det gillar vår hjärna.

Vår hjärna är också bra på att lära sig nya vanor (och ovanor), speciellt om dessa vanor även ger en belöning i form av dessa hormon.

Har du då som vana att alltid äta godis när du ligger i soffan, kör bil eller kommer hem från jobbet, kommer du också bli sugen på det så fort du befinner dig i den situationen.

Samtidigt blir vårt belöningssystem allt mer avtrubbat ju mer socker vi äter, och vi måste därför äta mer socker för att få samma kick som tidigare. Det är därför inte konstigt att man kan känna sig beroende av socker.

Med en kombinerad laserbehandling med  coachande samtal med personlig målsättning så har denna behandlingsform visat sig vara en bra och gynnsamt hjälp att lära sig att hantera  sockret.

Väljer du någon av behandlingspaketen  så sätter vi tillsammans  ihop ett målsättningsprogram utifrån dina önskemål och förutsättningar som blir ditt  behandlingsprogram till din önskade förändring.

Behandling för viktkontroll 

Vänder sig till dig som har svårt att komma igång att få kontroll över din vikt.

Det kan  finns  många olika orsaker till  viktproblematik  men tillsammans kommer vi säkert fram till orsaken till dina  viktbesvär och utifrån det så  hitta vi en lösning som passar just dig.

Med en kombinerad laserbehandling med coachande samtal och arbetet med personlig målsättning så har denna behandlingsform visat sig vara en bra och gynnsamt hjälp att få kontroll över sina kostvanor och motionsvanor

Väljer du någon av behandlingspaketen  så sätter vi tillsammans  ihop ett målsättningsprogram utifrån dina önskemål och förutsättningar som blir ditt arbetsprogram till din önskade förändring.

Väljer du ett behandlingspaket på 4  behandlingar så görs dessa behandlingar under 3-4 veckor och under  denna tid så hinner du får en  liten kickstart för viktnedgång,

Paket pris på 6-8 behandlingar så inriktas behandlingen både mot  kost och motions vanor  och allt efter dina önskemål.

Coachande samtal.

Jag tar emot både enskilda personer  och  i par .

Jag ger  stöttning i personliga utveckling och förändringsarbetet. 

Tillsammans  sätter vi  upp  konkreta mål med delmål för att  hitta de bästa sätt att nå de mål som di eller ni  önskar Kunden bär oftast på svaret och jag blir ett boll blank som hjälper till att lyfta fram svaret.

 

Behandlingar & andra tjänster

terapi

Minimera din inre stress med laserbehandling och coachande samtal.

Längd: ca 75  minuter

Vi börjar behandlingen med ett samtal då du får berätta om din situation och vad  det är för faktorer som stressar dig.

Tillsammans  gör  upp en plan till dig  med tips och råd och uppgifter som ska kunna hjälpa dig att hantera stressen på ett vis som är gynnsamt för dig och därefter börjar vi behandlingen.

Du får ligga på en skön massagebänk och jag stimulera olika akupunktur punkter på kroppen  med en terapeutiks laserpenna och du kommer även att få en NADA behandling (en slags öron akupunktur med laser )

Du kommer att få en lugn och avkopplande behandling och  behandlingen kommer att hjälpa  kroppen och själen att komma ner i varv och oftast sitter känslan  kvar resten av dagen.

Behandlingen är helt smärtfri och utan biverkningar.

Det ingår ett coachande samtal i behandlingen.

Har du du levt i en stressig miljö under en längre tid så rekommenderar  jag  2-4   behandlingstillfällen

800:- / behandling 
3000:-/ 4  behandlingar

Rabatt till dig som är studerande, senior eller

har sjukbidrag/sjukersättning

10% på behandlingar från 700-2400:- 

20% på behandlingar över 2500:- 


+ ev. milersättning vid hembesök

rum kalmar

Nikotinavvänjning

Behandlingstid ca 100  minuter

Vi börjar behandlingen med ett samtal då du får berätta om dina nikotinvanor och därefter berättar jag om hur laser behandlingen kommer att gå till och därefter börjar vi behandlingen.

Du får ligga på en skön massagebänk och  under behandlingen stimulera jag olika akupunktur  punkter på kroppen med en låglaser penna  och du kommer  även att få öron akupunktur  och insatta öron magneter insatta i öronen.

Bägge behandlingarna är helt smärtfria

Efter behandlingen får du  personliga tips och råd som passar dig.

hur du lättare kan  hantera  ditt  nikotinfria  liv.

   Pris: 2 500:-
     Inkl. 1-2 behandlingar/ beroende behovet hos kunden

Rabatt till dig som är studerande, senior eller 

som  har sjukbidrag/sjukersättning 

10% på behandlingar från 700-2400:- 

20% på behandlingar över 2500:- 

+ ev. milersättning vid hembesök

pexels-photo-905835

Få kontroll över ditt sockersug med laserbehandling och samtal

Längd: ca 75  minuter

Vi börjar behandlingen med att du får berätta om din  situation och vad du önskar att få hjälp med.

Tillsammans gör vi en personlig planering för din behandlingstid med mål och delmål och därefter börjar vi behandlingen.

Du får ligga på en bekväm behandlingsbänk och jag kommer att stimulera specifika akupunkturpunkter på kroppen med en terapeutisk laserpenna och du kommer också  att få  små örommagneter insatta i öronen.

Behandlingarna  är helt smärtfria och  upplevas avkopplande  och rogivande och känslan kan sitta i flera dagar

Det ingår även  coachande samtal.

OBS. du bör komma i byxa/joggingbyxa  vars ben  är lätta att dra över knäna. Detta för att jag kommer att stimulera punkter på benen och fötterna.

Jag rekommendera 4 behandlingar för ett hållbarare  resultat för att minimera sötsuget.

 

800 :-/ behandling
3000:-/ 4 behandlingar

Rabatt till dig som är studerande, senior eller 

har  sjukbidrag/sjukersättning

10% på behandlingar från 700-2400:- 

20% på behandlingar över 2500:- 

+ ev. milersättning vid hembesök

 

pexels-photo-460295
Det lilla paketet
Fyra  behandlingar med laserterapi med samtal. 
I samtalet ingår kartläggning av dina kost vanor och vi lägger upp dina mål och gör uppföljningar av dina planerade  mål. behandlingstiden är  60-75  minuter. Behandlingar bör göras inom 3.4 veckor.
Paketpris: 3000:- 

 
woman-girl-freedom-happy

Det stora paketet

Åtta behandlingar med laserterapi med samtal. 
I samtalet ingår kartläggning av dina kost och motionsvanor, vi lägger upp dina mål och gör uppföljningar av dina planerade  mål. behandlingstiden är 60 -75 minuter. Behandlingar bör göras inom 4-6 veckor.
Paketpris: 6000:- 
pexels-photo-103123

Samtals coaching

Behöver du hjälp och vägledning genom livets krokiga snår ?

Önskar du en förändring men har svårt att hitta vägen dit?

 Då är du  välkommen att boka tid hos mig och tillsammans kan vi reflektera över din livssituation och hitta olika lösning  som du kan känna dig bekväm i att använda.

Pris 700:-/ 60  minuter 

Vill du boka ett möte?

Om du är intresserad av att boka en tid för laserbehandling eller någon annan tjänst, kan du skicka ett mail till mig.  Jag återkopplar snarast.

<