070 828 09 59

Kalmar

Norra vägen 16
Lördag-Söndag
Jämna v: 10:00 – 17:00

Karlskrona

Ronnebygatan 49
Lördag-Söndag
Ojämna v: 10:00 – 17:00

Tjänster

Förändringspartner-Made-By-Zeus-Design.se-Sweden

Behandlingar

Nikotinavväjning

Vänder sig till dig som är rökare, snusare eller till dig som har fastnat i ett nikotinhjälpmedel och vill bli nikotinfri. Behandlingen sätter igång kroppens egna produktion av endorfiner vilket bl.a minimera eller tar bort nikotinsuget och abstinensbesvären och då blir nikotinavslutet lättare att hantera.

Du får också en behandling som minimera sockerssug och viktuppgång som är mycket vanligt att få när man slutar med nikotin.

Vi är alla olika mottagliga för behandlingar och en vi hantera  samma situation olika,  vilket gör att det behövs olika antal behandlingar för att uppnår samma resultat som av en behandling.

Då jag som terapeut inte vet hur mottaglig du som kund är och om du behöver 1 eller 2 behandlingar för att uppnå ett bra resultat av behandlingen så erbjuder jag alltid dig som kund ett 2:a besök dagen efter 1a besöket, detta för att jag som terapeut vill försäkra mig om att jag har gjort min yttersta del i behandlingen.

Väljer du att bli nikotinfri eller bli fri ditt sockersug/beroende får du 3st behandlingar i 1 behandling. Du får en avvävjning, detox och en avstressande behandling.

Stressreducerande behandling

Vänder sig till dig som upplever negativ stress i vardagen, i arbetslivet eller har fått  utmattningssymtom/syndrom.

Behandlingen gör bl.a att obalansen i kroppen balanseras upp och ökar upp  endorfinproduktionen som kan ger bättre sömn, en känsla av lugn och välbefinnande i både kropp och själ.

Immunförsvaret förstärks vilket bl.a gör att syreupptaget i blodet förbättras och andningen och cirkulationen kommer att bli bättre och aktivera kroppens egna läkningskraft som gör att smärtorna mildras.

De flesta kunderna går från behandlingen och upplever att de känner sig mycket lugnare och behagligare inombords.

Väljer du ett behandlingspaket så gör vi tillsammans upp ett program där vi går igenom hur din livssituation ser ut. Du får tips och råd som du får träna på tills nästa behandlingstillfälle, och jag följer upp dig kontinuerligt under behandlingstiden.

Behandlingen mot sötsug beroendet

Vänder sig till dig som har fastnat i ett sockerberoende som påverkar din hälsa och vardag.

Att minska på sockret kan dock vara lättare sagt än gjort. När vi äter socker utsöndras nämligen må bra-hormonerna endorfin och dopamin, det gillar vår hjärna.

Vår hjärna är också bra på att lära sig nya vanor (och ovanor), speciellt om dessa vanor även ger en belöning i form av dessa hormon.

Har du då som vana att alltid äta godis när du ligger i soffan, kör bil eller kommer hem från jobbet, kommer du också bli sugen på det så fort du befinner dig i den situationen.

Samtidigt blir vårt belöningssystem allt mer avtrubbat ju mer socker vi äter, och vi måste därför äta mer socker för att få samma kick som tidigare. Det är därför inte konstigt att man kan känna sig beroende av socker.

Med en kombinerad laserbehandling med coachande samtal med personlig målsättning så har denna behandlingsform visat sig vara en bra och gynnsamt hjälp att lära sig att hantera sockret.

Väljer du någon av behandlingspaketen så sätter vi tillsammans ihop ett målsättningsprogram utifrån dina önskemål och förutsättningar som blir ditt  behandlingsprogram till din önskade förändring.

Väljer du att bli nikotinfri eller bli fri ditt sockersug/beroende får du 3st behandlingar i 1 behandling. Du får en avvävjning, detox och en avstressande behandling.

Behandling för viktkontroll

Vänder sig till dig som har svårt att komma igång att få kontroll över din vikt.

Det kan finns många olika orsaker till viktproblematik men tillsammans kommer vi säkert fram till orsaken till dina viktbesvär och utifrån det så hitta vi en lösning som passar just dig.

Med en kombinerad laserbehandling med coachande samtal och arbetet med personlig målsättning så har denna behandlingsform visat sig vara en bra och gynnsamt hjälp att få kontroll över sina kostvanor och motionsvanor.

Väljer du någon av behandlingspaketen så sätter vi tillsammans  ihop ett målsättningsprogram utifrån dina önskemål och förutsättningar som blir ditt arbetsprogram till din önskade förändring.

Väljer du ett behandlingspaket på 4  behandlingar så görs dessa behandlingar under 3-4 veckor och under denna tid så hinner du få en liten kickstart för viktnedgång,

Paket pris på 6-8 behandlingar så inriktas behandlingen både mot kost, motions vanor och allt efter dina önskemål.

Coachande samtal

Jag tar emot både enskilda personer och i par.

Jag ger stöttning i personlig utveckling och förändringsarbetet. 

Tillsammans sätter vi upp konkreta mål med delmål för att hitta de bästa sätt att nå de mål som du eller ni önskar.

Kunden bär oftast på svaret och jag blir ett boll-blank som hjälper till att lyfta fram svaret.

Laserbehandling för smärtor

Jag erbjuder laser behandlar för olika smärtproblematik ex besvär i rygg och nacke, stukningar, idrottsskador, hälsporre och tinnitus. Lasern som jag använder är ett ofarligt och det är ett rent laserljus som stimulerar skadade celler till nybildning i muskler, senor och ligament. Laserljuset ökar cirkulationen och stärker immunförsvaret. Behandlingen minskar /tar bort smärta, reducerar inflammation och främjar läkning. Antal behandlingstillfällen är utifrån hur stor skadan är och hur länge du har haft besväret och detta går vi tillsammans igenom när du kommer på ditt 1.a besök då behandlingstiden är 60 minuter. Från 2:a- besöket och framåt kan behandlingstiden variera från 30 min till 60 minuter.

NADA-Akupunktur/ behandling

NADA-akupunktur är en etablerad behandlingsform som bland annat används i psykiatrisk vård och beroendevård. Effekterna är förbättrad sömn, mindre oro, ångest och stress samt minskad smärta.
Behandlingen går till på följande sätt.
Du får ligga på en bekväm behandlingsbänk med lite värme. Du får fem tunna, sterila nålar på bestämda punkter i båda öronen. Nålarna får sitta i cirka 40 minuter och under tiden får du om du önskar lyssna på lite lugn och avslappnade musik.
Akupressur
Efter NADA-behandlingen erbjuder jag alltid dig att få kulplåster på öronen och detta är små plåster med en liten kula i, som trycker på de punkter som ska behandlas och på så sätt behandlas du mellan behandlingarna vilket bla, lindrar din inre stress och du kan känna av ett lugn.
NADA-akupunktur stör inte annan behandling.

Paketerbjudande

Hos mig kan du känna dig trygg under alla behandlingar. Jag har över 5 års erfarenhet inom yrket och utför alla behandlingar med stolthet.

Det lilla paketet

Fyra behandlingar med laserbehandling med samtal. I samtalet ingår kartläggning av dina kost vanor och vi lägger upp dina mål och gör uppföljningar av dina planerade mål. Behandlingstiden är 60-75 minuter. Behandlingar bör göras inom 3 till 4 veckor.

Paketpris: 3000:-

Det stora paketet

Åtta behandlingar med laserbehandling med samtal. I samtalet ingår kartläggning av dina kost och motionsvanor, vi lägger upp dina mål och gör uppföljningar av dina planerade mål. Behandlingstiden är 60 -75 minuter. Behandlingar bör göras inom 4-6 veckor.

Paketpris: 6000:-

Samtals coaching

Behöver du hjälp och vägledning genom livets krokiga snår? Önskar du en förändring men har svårt att hitta vägen dit? Tillsammans kan vi reflektera över din livssituation och hitta olika lösning som du kan känna dig bekväm i att använda.

Pris 700:-/ 60 minuter